logo

To nowoczesny system sprzedaży na ekrany dotykowe. Pracownik obsługuje klienta poprzez intuicyjny interface graficzny bazujący na interaktywnych przyciskach. Dzięki łatwej obsłudze nie wymaga on kosztownych i czasochłonnych szkoleń, a prostota użytkowania połączona z rozbudowaną paletą funkcji gwarantuje, że świetnie sprawdzi się on w pojedynczym lokalu oraz sieci gastronomicznej. Dodatkowo 20 lat na polskim rynku, obecność programu w szkołach i blisko 10 tys. wdrożeń sprawiają, że większość pracowników na rynku dobrze zna system i umie się nim posługiwać.

Dopasuj go do swoich potrzeb

Dzięki wielu funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest najbardziej elastycznym systemem na rynku. W zależności od profilu lokalu (restauracja, bar, fast food, pizzeria, itd.) nasi specjaliści pomogą Ci dobrać spersonalizowane opcje odpowiednie dla twoich potrzeb.

Zadbaj o bezpieczeństwo

Logowanie się pracownika do programu poprzez wprowadzenie unikalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej pozwala na pełny monitoring zarówno jego czasu pracy jak i generowanej przez niego sprzedaży. W zależności od stanowiska, można także ograniczać widok opcji tak, aby był on dopasowany do uprawnień konkretnej osoby (np. kelner widzi tylko sprzedaż, manager dodatkowo wystawianie faktur, właściciel widzi wszystkie opcje). Te oraz inne możliwości pozwolą Ci zniwelować straty lokalu oraz zwiększyć zyski.

Pracuj sprawnie

Współpraca POSa z innymi programami rodziny GASTRO usprawni pracę każdego lokalu. Od teraz zarządzaj magazynami (GASTRO SZEF), twórz analizy realnych zysków lokalu (GASTRO FINANSE), korzystaj z nowoczesnego narzędzia internetowego pozwalającego dokonywać zamówień przez internet, obsługiwać call center czy tworzyć back up danych, a nawet prowadźć controlling sieci lokali (mojeGASTRO). Te możliwości, oraz wiele innych, oferowanych przez GASTRO poprawią jakość twoich usług i poprzez efektywniejsze zarządzanie, zwiększą zyski lokalu.

Funkcje programu Gastro POS

  • Obsługa przez ekran dotykowy;
  • Dostosowanie ekranu do indywidualnych potrzeb;
  • Kontrola rachunków i zamówień;
  • Przejrzysty ekran bonowania;
  • Graficzna prezentacja sali;
  • Możliwość rozliczenia kelnera w dowolnym momencie;
  • Rejestracja czasu pracy;
  • Łatwość modyfikowania potraw;
  • Współpraca z kuchnią;
  • Weryfikacja zamówień i rachunków;
  • Elastyczne kształtowanie cen;
  • Kontrola definiowalnych rabatów;
  • Współpraca z systemami hotelowymi i urządzeniami specjalistycznymi.

Jeśli chcesz wiedzieć więcej o naszych produktach, pobierz katalog lub zostaw swoje dane- nasi specjaliści zadzwonią i przedstawią Ci szczegółową ofertę.